Vaikiški mediniai nameliai ir jų rūšys

Dažnai gauname daugybę tėvų klausimų prieš išsirenkant tinkamiausią ir jų poreikius labiausiai atitinkantį medinį namelį vaikams. Klausimai būna labai įvairūs, o kartais ir pasikartojantys, bet tėvai visgi nori susirinkti kuo daugiau informacijos apie gaminamus vaikiški mediniai nameliai ir žaidimų aikšteles vaikams jog galėtų priimti tinkamiausią sprendimą ir žinoma išsirinktų patį priimtiniausią variantą tiek kainos, tiek kokybės prasme. Tad jog galėtume palengvinti paieškas ir padėti tėvams greičiau rasti aktualią informaciją, skirsime šį įrašą atsakyti į pačius dažniausiai pasikartojančius klausimus.

Populiariausi klausimai apie medinius namelius vaikams

Vienas iš populiariausių  klausimų ir dažniau įdomiausių tėvams yra būtent apie galimas vaikiški mediniai nameliai komplektacijas bei gaminimo terminai. Tai dažniausiai gamybos terminas ir priklauso būtent nuo medinio namelio komplektacijos ir jos sudėtingumo. Jūs galite patys rinktis kokio namelio norint ir kokios papildomos pramogos papildys žaidimų aikštelę. Nameliai su priedais, tad jeigu užsakote ne sezono metu, beveik visos aikštelės bus pagamintos palyginus labai greitai ir terminas truks apie dvi savaites, kas tikrai nėra daug atsižvelgiant į gaminio dydį ir darbo kiekį. Tačiau jeigu namelį jau ketinate užsakyti vasaros metu tuomet gamybos terminas ir pristatymas paiilgėja gerokai smarkiau. Visgi turint kuo daugiau užskymų normalu jog ir gamyba trunka ilgiau tad tokiu atveju, sezono metu aikštelės ir lauko nameliai vaikams gali tekti palaukti ir iki triejų savaičių. Todėl jeigu norite jau atšikus orams pradėti džiaugtis aikštelės teikiamas privalumais, užsakykiye kuo ankščiau. Tada nereikės ilgai laukti ir galėsite gerų orų sezoną pradėti su smagiausiomis pramogomis savo vaikams!

Vaikiški mediniai nameliai

Dar vienas dažnai pasitaikantis klausimas, ar galima rinktis surinkimo paslaugą, tai žinoma jog taip. Galite papildomai rinktis ir medinio namelio surinkimą, ši paslauga kainuoja papildomai 100e. Mediniai nameliai vaikams visoje Lietuvoje pristatome nemokamai su instrukcija. Tad jei galite skirti laiko, galite ir patys susirinkti. Tačiau tam reikės skirti šiek tiek daugiau laiko. Mūsų patyrusi dviejų vyrų komandą medinį namelį surinkinėja apie keturias valandas, tad maždaug reiktų orentuotis jog šiam darbui skirti 4-6 valandas ir medinis namelis jau džiugins jūsų vaikus.

About the author