Namukai vaikams – kokie geriausi?

Namukai vaikams – teikia tiesioginę naudą jūsų vaiko sveikatai. Jau senai visi žinome gryno oro naudą vaikų organizmui. Tad turbūt net nereikia pasakot, apie gryno oro ir judėjimo svarbą mūsų vaikams. Pakankamas fizinis aktyvumas, toks kaip tiesiog pasivaikščiojimas gryname ore naudingnas ne tik bendrai vaiko savijautai, bet ir laikysenai! O ypač dabar, kai daugelis vaikų mokosi nuotoliniu būdu ir sėdint prie kompiuterio ekraną tikrai negalvoja, koks sedėjimas būtų ergonomiškas! Taigi gryno oro nauda ne tik psichologinė, bet ir fizinė!  Grynas oras ir saulė suteikia natūralios naudos mūsų sveikatai, skatina įvairiausių medžiagų gamybą, kuri reikalinga sveikam kūnui ir naudinga smegenims! Medinis namelis vaikams puiki pramoga tiek mažiems tiek dideliems vaikams.
O mūsų organizmas atlieka naudingus procesus, saulės spindulius paverčia vitaminu D, kuris naudingas kraujotakai, nervų sistemai ir reikalingas vaikams kaulų vystymuisi!

Namukai vaikams

Taip pat skatina melatonino gamybą, kuris reguliuoja paros ritmą ir įtakoja mūsų imuninę sistemą bei yra atsakingas už medžiagų apykaitą!
Taip pat saulės spinduliai skatina organizmą gaminti serotoniną, kuris atsakingas už mūsų nuotaiką!

Taigi buvimas gryname ore ir kuo daugiau vaikams yra būtinas! Jeigu renkatės ar šiandien eiti į lauką ar ne, visada pagalvokite gal kaltas ne oras apsiprendimui, bet netinkama apranga?

Žiemą galime skatinti vaikus sniegu, vasarą vandens pramogomis, nors daugelio vaikų turbūt net nereikia skatinti, tiesiog keliauti kartu ir dūgti! O jeigu vis dėlto reikia ieškoti būdų, kaip sudominti žaidimais gryname ore, pats geriausias pasirinkimas – Namukai vaikams.

Turėdamas tokį namelis vaikams savo namuose, kiekvienas vaikas norės kuo daugiau laiko praleisti lauke ir mėgautis savo nuostavo aikštelės privalumais, gaudamas ne tik puikias emocijas, bet ir visus aukščiau išvardintus sveikatos privalumus. Medinių namelių vaikams pasirinkimas yra labai platus, todėl kiekvienas vaikas ras sau tinkamiausią aikštelę, kurios pramogos bus pritaikytos būtent pagal jo poreikius ir norus. Namelis su čiuožykla galime sukomplektuoti jog tiktų ir skirtingų amžiaus vaikams, jeigu šeimoje auga šiek tiek vyresnis vaikas ir mažesnis, visas pramogas galime suderinti ir pritaikyti taip jog abu vaikai turėtų veiklos ir galėtų mėgautis aikštelės teikiamais privalumais ir džiaugsmais.

Taigi vaikai ne tik turės užimtumą ir geras emocijas, bet ir bus puiki investicija į jų fizinę ir psichologinę sveikatą.

About the author