Nameliai vaikams su čiuožykla

Artėjant vasaros sezonui, kuomet bus ilgi vakarai ir galėsime džiaugtis laisvu laiku gryname ore, norisi jog ir vaikai išnaudotų visas galimybes, pasidžiaugtų vasara ir noriai žaistų kieme. Buvimas lauke bent jau vasarą, galėtų pakeisti buvimą prie informacinių technologijų. Bet žinoma jog tai būtų realu, vaikams reikia veiklos. Jeigu kieme nebus, ką veikti, normalu jog vaikas ir nenorės jame praleisti daug laiko. Ką mes galime pasiūlyti, kas sužadintų vaikų norą mėgautis vasaros dienomis lauke? Tai nameliai vaikams su čiuožykla. Šis pirkinys ir investiciją į vaikų laisvalaikį atsiperka su kaupu. Kadangi vaikai daugiausiai laiko leidžia kieme, o tėvai turi galimybę taip pat ramiai pasimėgauti vasaros vakarais ir žiūrėti, kaip vaikai smagiai leidžia laiką.

Nameliai vaikams su čiuožykla

Mūsų internetinėje parduotuvėje galite rasti daugybę nameliai vaikams su čiuožykla variantų, pagal kiekvienos šeimos poreikius. Kiekvienos žaidimų aikštelės komplektaciją galime pritaikyti pagal vaikų amžių ir skaičių šeimoje. Jeigu auginate skirtingo amžiaus vaikus tai ne bėda. Galite išsrikti nameliai vaikams kaina, kuris labiausiai patinka jums pagal dizainą ir tuomet renkatės labiausiai norimas pramogas jūsų vaikams. Kiekviena žaidimų aikštelės dalis turi savo kainą, tad galutinė kaina ir priklauso nuo komplektacijos, kurią išsirenkate pagal savo poreikius, atsižvelgiant į vaikų pageidavimus.
Mūsų internetinėje parduotuvėje galite rasti daugybė mediniai nameliai komplektacijos variantų, kuriomis jau džiaugiasi mažieji klientai. Galite rinktis ne tik su pramogomis, galite ir tik medinį namelį, kur vaikai gali kurti savo privačią ir jaukią aplinką, kur galės kviestis draugus ir žaisti įvairiausius žaidimus.

Vienas populiariausių ir perkamiausių medinių namelių modelis- pasakų pilis, kuri turi čiuožyklos stovą, į kurios komplektaciją įeina dvi įprastos supynės, čiuožykla pagal jūsų pageidavimą, galite rinktis iš dviejų dydžių. Taip pat namelio pirmame aukšte yra smėlio dėžė, kuri labiausiai džiuginda vaikus. Čia amžiaus cenzo net nėra. Smėlio dėžėje mėgsta kapstytis ir patys mažiausi ir jau ugtelėję vaikai. Smėlio dėžę taip pat galite rinktis ar bus atvira ar uždaroma. Visas plastmasines detales galima spalviškai derinti tarpusavyje. Galite rinktis iš keturių spalvų:mėlyna, žalia, raudona ir geltona. Taigi galutinis namelio variantas gaunasi pagal jūsų pasirinkimą ir jūsų norus.

About the author