Mediniai nameliai vaikams, kaip išsirinkti ir į ką atkreipti dėmesį?

Dažniausiai tėvų užduodamas klausimas, kaip tinkamai išsirinkti mediniai nameliai vaikams, visuomet jeigu kyla klausimų, galite drąsiai kreiptis į mūsų mažylio palėpę komendą ir mes visus juos atsakysime bei pasistengsime priimti geriausią sprendimą jums, tačiau šiandien norime ir pateikti keletą patarimų, kaip visgi reikėtų medinį namelį rinktis ir į ką atkreipti dėmesį.

Mediniai nameliai vaikams
  1. Pirmiausia prieš perkant turite išsirinkti patikimą pardavėją. Medinis namelis vaikams – tinka visų amžių vaikams. Šiuo metu rinkoje daugybė pasiūlos, tad kartais pasimetame ir tikrai sunku nuspręsti, kaip visdėl to reikėtų išsirinkti iš tokios gausybės, bet pirmiausia kriterijus- pardavėjas. Galite informacijos apie jį paieškoti interneta, o gal kas iš pažįstamų pirko tokį daiktą ir gali kažką rekomenduoti. Gal facebook puslapyje yra klientų įvertinimai ir atsiliepimai. Na kadangi kaina tikrai nemaža, turite investuoti šiek tiek laiko ir pasidomėti apie pardavėjus, ar nebus taip jog prekės negausite visai arba gausite brokuotą, nekokybišką ir bet kaip atliktą darbą. Kartais pasiteisina ir pasakymas jog skūpas moka du kartus, ne visada, tačiau logiška jog medienos kaina negali būti visai žema. Todėl atlikite namų darbus ir susirinkite informacijos apie pardavėjus.
  2. Turbūt, renkatis prekę turite nusistatę ir biudžetą, kurio nenorite peržengti perkant namelį. Jeigu taip, tai dar labiau susiaurins paieškos rezultatus. Kadangi ne visos parduotuvės turi pasiūlyti daug variantų, galbūt kažkuris jums tiks iškarto arba pasirodys per brangus, tačiau kažką pakoregavus ir pakeitus sudėdamasias dalis, kaina taps prieinamą, o jums nereikės atsisakyti labaiusiai patikusio namelio modelio. Todėl turėkite nusistatę biudžetą ir griežtai jo laikykitės, kartais čia tik plius 10 eurų ir dar ir dar gaunasi jau plius keli šimtai. Turėkite savo poziciją ir laikykitės.
  3. Mediniai nameliai vaikams sudėtinės dalys taip pat svarbus aspektas. Maždaug žinokite, kokių pramogų nori Jūsų vaikas, kas jam suteiktų daugiausiai laimės. Jeigu tai vyresni vaikai, greičiausiai nebesirinksite visai mažiems vaikams skirtos supynes, o pasirinksite populiaresni variantą tarp jau šiek tiek paaugusių vaikų- supynę lizdą. Arba gal jūsų vaikas visai nemėgsta čiuožyklu, tuomet mes jos ir nesirinksime, tai sutaupys pinigų, kuriuos galėsite išleisti kitai pramogai, labiau patiksinčiai jūsų vaikui.

Taigi čia trys pagrindiniai aspektai renkatis vaikų nameliai į kuriuos reikėtų atkreipti dėmėsį prieš pradedant namelio paieškas ir ruošiantis jį įsigyti.

About the author